Flexco Transport

Samen sterk is verbinding zoeken en werken aan een toekomst.
 

DIENSTEN

FLEXCO beschikt over heel wat troeven om een duidelijke meerwaarde te geven aan jouw transportvraagstuk. Lees hieronder meer over onze dienstverlening.

Gekoeld en verwarmd transport

FLEXCO vervoert goederen voor bedrijven uit alle sectoren. Van verse levensmiddelen (melk, kaas, yoghurt, vlees, groenten, fruit ...) en planten tot industriële en farmaceutische producten (medicijnen, vaste of vloeibare grondstoffen, ...). Met onze temperatuur geregelde trailers koelen of verwarmen wij van -25 tot +25 °C. Een geavanceerd monitoringsysteem zorgt bovendien voor realtime temperatuurgegevens.

Flexibele contracten

Een acuut logistiek probleem? Of op zoek naar een partner op lange termijn? FLEXCO zorgt voor een snelle en kwalitatieve oplossing. Starre contracten met een minimum aantal ritten zijn bij ons geen verplichting. Flexibel én op maat, daarmee maken wij het verschil.

Nationaal en internationaal

Van Nederland tot België ,Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, ... FLEXCO rijdt naar tal van nationale en internationale bestemmingen. Onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs zorgen voor een vlekkeloze goederenlading, -transport en -levering.

Geavanceerde technologie

Van TMS- en leeggoedbeheersystemen als NEDTRACK en Avalanche, van boordcomputers met de laatste snufjes tot smartphones voor iedere chauffeur, van geautomatiseerde datasharing tot brandstofmanagement ... FLEXCO beschikt over de meest moderne soft- en hardware. Het zorgt voor een vlotte doorstroming, realtime track & trace mogelijkheden én duidelijke rapporten en analyses.

Ruim vrachtwagenpark

FLEXCO is uitgerust met een up-to-date en ruim vrachtwagenpark van 10 eigen trucks én kan rekenen op verschillende trouwe onderaannemers. De constante beschikbaarheid van de 17 Interim Cargo-trailers (binnenhoogte 2.75 m, merken Chereau en Schmitz Cargobull) verhoogt onze slagkracht. De truckwash van FLEXCO  verzekert bovendien netheid en hygiëne van de bovenste plank.
 
E-mailen
Bellen