Flexco Transport

Samen sterk is verbinding zoeken en werken aan een toekomst.
 

OVER ONS

FLEXCO is een ervaren familiebedrijf onder leiding van YUNUS ULGEN. Al sinds 2019 bouwt ons hechte team een stevige expertise op in het vervoeren van gekoelde en verwarmde goederen naar binnen- en buitenlandse locaties. Met 10 eigen trucks en 17 trailers continu op de baan bieden we innovatieve, flexibele én betrouwbare transportoplossingen voor alle sectoren.


TEAM 

Bij FLEXCO staan onze klanten voorop. Je denk misschien: “Dat is toch bij elk bedrijf?” Maar wij durven te zeggen dat we net iets meer ons best doen! Wij zijn een jong en dynamisch team. Wij werken accuraat zodat we de best mogelijke logistieke oplossing voor jouw bedrijf bieden.  Elke opdracht zien wij dan ook als een uitdaging. Rekentechnisch zijn wij sterk onderbouwd waardoor we onze logistieke kosten 100% onder controle hebben. Dat maakt dat wij scherpen tarieven voor jou kunnen hanteren.

Wij hebben intensief contact met onze klanten. Wij begrijpen dat logistiek een belangrijke pilaar is binnen jouw bedrijf. Ligt er een productielijn stil omdat men wacht op een cruciaal onderdeel? Dan staan wij op scherp. Ongeacht het tijdstip, wij stappen direct in. Als de bezorging gelost is melden wij dit altijd bij jou af. Zelfs in de nacht.

Wij zijn een kleine organisatie met korte communicatielijnen. Wij ontfermen ons 100% over de bezorging van jouw transport.

ONZE TROEVEN

  • Temperatuur gecontroleerde trailers
  • Betrouwbare plastandsritten


 
E-mailen
Bellen